Arts and Minds taidetyöpajat yrityksille

Arts and Minds taidetyöpajoissa luovuus herätetään mindfulness-harjoitusten ja taiteen tekemisen keinoin. Työpajoja järjestetään joko valmiiksi tuotteistettuina tai räätälöitynä erilaisiin tarpeisiin yrityksille ja ryhmille. Kesto on 1,5-4 tuntia.

Työpajoissa osallistujat voivat kokea taiteen tekemisen ilon ilman suorittamista tai tavoitteita.Mitään aiempaa kokemusta tai osaamista ei tarvita. Työpaja voi olla osa henkilöstön virkistyspäivää, tai se voi liittyä osaksi henkilöstön tai organisaation kehittämistä.

Taidemenetelminä käytämme mm. luovaa piirtämistä ja maalaamista, valokuvausta, kolmiulotteista rakentamista, muovailua, kirjoittamista tai tanssia. Työpajoissa voidaan myös yhdistellä useampaa eri taidemenetelmää

Arts and Minds työpajojen taidemenetelmät

“Paja auttoi luopumaan kiireen tunteesta ja keskittymään niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä”

“Tutustuttiin paremmin ja tiimiydyttiin entistä enemmän. Luotiin yhteinen näkemys työstämme”

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2