Luovuusvalmennus esimiestyöhön ja johtamiseen

Valmennuksen tavoitteena on kehittää luovaa ajattelua ja sitä kautta löytää avaimia esimiestyöhön, omien vahvuuksien löytämiseen sekä positiivisen minäkuvan vahvistamiseen. Luovan tekemisen kautta pureudumme myös työelämän ja johtamisen haasteisiin ja käsittelemme niitä harjoitusten avulla.

Valmennuksen kesto on 1-3 päivää ja se koostuu lyhyistä teoriaosuuksista ja harjoituksista sekä valmennuspäivien välissä toteutettavista välitehtävistä. Tuloksena on pysyviä työkaluja työhön ja arkeen.

Välineinä käytämme luovan kuvataiteen menetelmiä kuten luova maalaus, savi ja voimauttava valokuva yhdistettynä mielikuva- ja mindfulness-harjoituksiin.

Kuvallisen työskentelyn kautta nousevia asioita käsitellään fasilitoinnin menetelmin. Aiempaa kokemusta tai osaamista taiteen tekemisestä ei tarvita.

Tavoitteet ja lopullinen toteutus suunnitellaan yhteistyössä työyhteisön kanssa. Vaikuttavuutta mitataan strukturoidulla alku- ja loppukyselyllä.

“Pidin päivästä todella paljon, ajatuksia herättävä ja voimauttava. Siitä oli valtavasti tukea ja apua
tähän hetkeen.”

“Iso kiitos virkistävän erilaisesta valmennuksesta! Taiteilijat olivat upeita persoonia ja onnistuivat
luomaan luottamuksellisen rennon ilmapiirin todella nopeasti.”

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2