Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi

Kurssi on suunnattu sinulle, joka pohdit mielelläsi maailmanmenoa, omia valintojasi ja elämääsi. Etsit kenties uutta suuntaa ja et vielä tiedä, mihin päin lähtisit. Vaikket olisi menossa minnekään, sinua kenties kiinnostaa oman hyvinvointisi ja luovuutesi edistäminen. Haluat oppia kuulemaan paremmin kehosi viestejä ja intuitiotasi. Haluat maalata ja kirjoittaa luovasti. Ja haluat ehkä löytää rennomman ja luovemman tavan toimia myös arjessasi.

Noin puolen vuoden aikana tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa verkossa Zoom-alustalla, jolloin saat eväitä matkallesi mielenmuutokseen. Jotta saisit mahdollisimman parhaan hyödyn kurssista, annetaan kurssikertojen välille helposti arjessa toteutettavia välitehtäviä. Niitä tehdään itseä varten, ja kukin voi tehdä niitä oman motivaationsa mukaan.

Kurssin perusteet nojaavat väljästi mindfulness-peruskurssin sekä luovan maalauksen oppeihin. Kurssi on kokonaisuus, jossa mindfulness- ja mielikuvaharjoitukset (NLP, Neuro Linguistic Programming) yhdistetään luovaan kuvalliseen ilmaisuun (luova liike, maalaaminen ja piirtäminen sekä kirjoittaminen). Pääpaino on luovassa maalaamisessa. Taitovaatimuksia ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia. Jokainen tekee harjoituksia vain itselleen. Töitä ei katsella yhdessä mutta niiden tuottamia ajatuksia jaetaan.

Tapaamisten aikana työskennellään täysin omassa rauhassa mutta yhteydessä muihin. Zoom-yhteydessä olemme yhteisissä hetkissä läsnä kuvan kanssa mutta tehtävien tekemisen aikana kamerat ja mikrofonit pidetään suljettuina.

Saat jokaisen kurssikerran jälkeen viikkokirjeen, jossa on teemasta lisätietoa, kotitehtävän ohjeet sekä tietoa seuraavalla kerralla tarvittavista välineistä. Kurssilla tarvitset lyijykynää, haluamiasi maalausvälineitä ja papereita / pohjia, luonnoslehtiön tai A4-papereita, lattialle alustan, jolla voit rentoutua sekä lempimusiikkiasi. Tarkemmat ohjeet, mm. maalausvälineistä saat ennen kurssin alkua ja viikkokirjeissä.

Yhden kurssikerran kesto on kolme ja puoli tuntia (klo 17.00–20.30), yhteensä 28 tuntia.
Kurssin hinta on 278 euroa (sis. alv 24 %).

Ohjaajana toimii Sari Laitinen, Mindfulness-opettaja, Vedic Art -opettaja ja taitelija, työnohjaaja(STOry), toimintaterapeutti, NLP-trainer, Asahi-ohjaaja, Media- ja kulttuurialan medianomi YAMK.

Sarilta voit kysyä lisää: sari.laitinen@art-hub.fi. Ilmoittautua voit maksamalla kurssin
verkkokaupassamme.

Ajankohtaiset kurssit löydät verkkokaupastamme.

Kurssin sisältö ylitti ennakko-odotukset. Se tarjosi runsaasti monipuolisia virikkeitä ja eväitä
pöllytellä omia ajatuksia. Enemmän teoriaa kuin osasin odottaa ja se ainakin minulle oli pelkästään
positiivinen asia.


“Kurssi oli paljon monipuolisempi kuin odotin. Kävimme monen tyylisiä tekniikoita läpi intuition
herkistämisestä meditaatioon.


“Ohjaajan sydämellinen läsnäolo ja innostus oli mielestäni tärkeimpiä elementtejä, ja se oman
kokemuksen jakaminen, että harjoitukset on testattu ja hyviksi havaittu omakohtaisesti.

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2