Taidepäiväkirja - Verkkokurssi

Taidepäiväkirja-verkkokurssilla tehdään taidetta joka päivä 2-4 viikon ajan. Verkkotapaamisia järjestetään noin kerran viikossa ja muina päivinä ohjeet tulevat videon muodossa päivän tehtävään. Tehtävissä yhdistyvät luova piirustus ja maalaus sekä mindfulnessharjoitukset. Harjoitukset aktivoivat luovaa ajattelua ja edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssilla ei keskitytä piirtämis- tai maalaustekniikkaan, vaan pääpaino on omassa ilmaisussa, kokeilemisessa, tässä hetkessä olemisessa ja intuitiossa. Jokainen voi löytää oman luovuutensa.
Mitään aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita.

Luova tekeminen rauhoittaa mieltä ja vähentää stressiä. Se voi valmistaa päivän tapahtumiin, rytmittää kiireistä arkea tai sulkea päättyvän päivän.

Luovuus tulee osaksi jokapäiväistä arkea taiteen tekemisen muodossa. Välineiksi tarvitaan vähintään luonnoskirja tai vihko, vesivärit, vahaliidut, tussi ja lyijykynä. Kurssi järjestetään verkko-kokoustyökalu Zoomin kautta.

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2