Työnohjaus

Ratkaisu- ja voimavarakeskeistä yksilö- ja ryhmätyönohjausta pääkaupunkiseudulla lähi- tai etätapaamisina, muualla etätapaamisina.

Työnohjauksessa työskentelemme keskustellen ja asiakkaan toivoessa myös toiminnallisin menetelmin (NLP eli Neuro Linguistic Programming, Mindfulness, Voimauttava valokuva, luova kuvallinen ja kirjallinen työskentely).

Työnohjaus on prosessi, jossa ohjattava voi löytää tarvitsemansa keinot asettamiensa tavoitteiden saavuttamiseksi tai työn alla olevien haasteiden ratkaisemiseksi. Työnohjauksessa ei ole valmiita ratkaisuja ohjattavien pulmiin. Ratkaisut syntyvät yhteisessä vuoropuhelussa. Työnohjaajana toimin tässä prosessissa ajattelukumppanina ja kanssakulkijana.

Työnohjauksen kohteena voi olla omaan työhön ja työyhteisöön liittyvien kysymysten, kokemusten sekä tunteiden tarkastelu ja jäsentäminen. Työnohjaus tarjoaa pysähtymisen mahdollisuuden ja turvallisen paikan testata omia ajatuksia, etsiä keinoja erilaisten työtilanteiden hoitamiseen sekä mahdollisuuden tunteiden purkamiseen. Tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. Ei tarvitse olla kriisiä, jotta työnohjauksesta voisi hyötyä. Ja haastavistakin asioista voi puhua siten, että omat voimavarat lisääntyvät ja toimintavaihtoehdot suhteissa asioihin ja ihmisiin monipuolistuvat.

Työnohjauksen kesto vaihtelee muutamasta tapaamiskerrasta pitkäkestoisiin prosesseihin. Tapaamistiheys on kahdesta kuuteen viikkoon. Työnohjaus voidaan pitää asiakkaan omalla työpaikalla, muussa sovitussa paikassa tai etäyhteyksin.

Työnohjauksen hinta määräytyy sovitun ajan, mahdollisten matkakustannusten ja ryhmän koon perusteella. Yksilötyönohjaus on 120 euroa / tunti (sis. alv 24 %) Hakaniemen Luovassa Kulmassa, omalla työhuoneellani Vantaalla tai lähialueella sekä verkossa. Ryhmistä pyydä minulta tarjous.

Ajanvaraukset, kyselyt ja tarjouspyynnöt: sari.laitinen@art-hub.fi tai yhteydenottolomakkeella.

“Sari, sinulla on lämmin ja empaattinen ote ohjata. Annat kaikille aikaa, et kiirehdi.”

“Kolmen näkökulman- harjoitus muutti kokonaan haasteellisen työkaverini kanssa toimimisen.
Tulemme nykyisin hyvin juttuun.”

“Välillä olisi kiva, jos tulisi valmiit vastaukset kysymykseen. Mutta haastat mukavasti pohtimaan
niitä itse. Et kuitenkaan jätä asioita roikkumaan, vaan pidät huolta, että ne vastaukset löytyvät.”

“Kuulin juuri, että työnohjaajaa kannattaisi aina välillä vaihtaa. Onko pakko? ”

(Työnohjaussuhde kestänyt useita vuosia).

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2