Vedic Art on moderni taiteen menetelmä, joka rohkaisee jokaista löytämään oman sisäisen
tapansa ilmaista sekä auttaa pääsemään kosketukseen luomisen vapauden ja ilon kanssa.

Taiteen 17 prinsiippiä ovat Vedic Artin perusta. Prinsiippien alkuperä on muinaisessa intialaisessa veda-tiedossa. Kuvalliset harjoitukset pohjautuvat perinteiseen taideopetukseen, mutta pääpaino on yksilön omassa elämässä. Prosessi on usein tärkeämpää kuin lopputulos.

Vedic Art ei ole tyylisuunta eikä uskonto. Se ei ole myöskään terapia tai hoitomuoto, vaikkakin monet kokevat maalausprosessin myös terapeuttisena.

Maalaaminen tapahtuu rauhallisessa ja kritiikittömässä ympäristössä ilman suorittamisen painetta.

Vedic Art sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oma luovuutensa ja intuitionsa vahvistamisesta kuvataiteen avulla. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita. Kurssin opeista hyötyvät niin pidempään maalanneet kuin maalaamista ikänsä kammoksuneet.

Peruskurssilla maalauksia ei katsella yhdessä, eikä niitä arvioida. Palaute maalaamisen prosessista tulee maalarilta itseltään.

Art-Hub Oy järjestää Vedic Art perus-, jatko- ja teemakursseja sekä lähiopetuksena että verkkokursseina. Peruskurssin kokonaiskesto on kuusi päivää tai 30 tuntia, joiden aikana opitaan kaikki taiteen 17 prinsiippiä. Kursseille voi osallistua oman Vedic Art -polkunsa ja aikataulunsa mukaisesti.

Ajankohtaiset kurssit löydät verkkokaupasta.

“Jotain on käynnistynyt, jotain mikä oli hukassa. Vaikka tiesin sen minulla olevan, en tiennyt mistä
etsiä


“Kurssi avasi uudella tavalla omaa värien käyttöä ja herätti tarkkailemaan ympäröivää maailmaa,
luontoa ja kaikkia ympäristössä olevia yksityiskohtia.

Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma

Valoisa ja inspiroiva taidestudiomme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Studion suureen tilaan mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilöä, pienemmässässä lounge-tilassa voi tarvittaessa levähtää tai pitää taukoa. Tila sopii vuokrattavaksi myös kokouksiin ja seminaareihin.
Tässä kuvia tiloistamme:
Art-Hub Oy
Hakaniemenkatu 5 L, 00530 Helsinki
Taidestudio Hakaniemen Luova Kulma Sisäänkäynti: Hakaniemenkuja 2